Zoek jij een kapperszaak Tinte? Dan ben jij op de website ingehaarstudio.nl aan het juiste adres. Ik, Inge Wuyster, ben een kapper. Ik ben iemand die graag voor je aan de slag gaat. Persoonlijk vind ik het heerlijk om aan de slag te zijn met mensen.

De diversiteit in mijn werk vind ik persoonlijk het leukste. Geen enkele dag is hetzelfde, waardoor het werk een uitdaging blijft. Op die manier blijft dit werk leuk om te doen en kan ik mezelf blijven verbeteren.

Een kapperszaak Tinte voor iedereen

Een kapperszaak Tinte is voor iedereen. Bij mij kan je terecht als je jouw haren wilt knippen, stijlen of verven. Daarnaast maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt. Ik ga graag weer een nieuwe uitdaging aan.

Ik ben al werkzaam in mijn eigen onderneming vanaf 2013. Hierdoor heb ik al een hoop ervaring op gedaan. Ik heb al een hele hoop verschillende kapsels voorbij zien komen. De trends blijven veranderen en ik blijf dan ook bij leren waar dit nodig is.

Producten bij haarstudio bij Inge

De producten zijn een groot onderdeel van een kapperszaak. Voor mij is het belangrijk dat ik de beste producten voor de mensen gebruik die voor mijn kapperszaak Tinte kiezen. Ik gebruik over het algemeen maar één merk in mijn kapperszaak.

Ik gebruik het merk Finnley’s Haircosmetic. Op het moment dat je hier meer informatie over zal willen, kan je altijd contact met mij opnemen. Zo zorg ik ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.

Informatie over de salon aan huis

Ik heb een salon aan huis. Dit houdt in dat ik bij je langs kan komen. Soms kan het prettig zijn om te weten hoe mijn salon aan huis eruit ziet. De salon kan je bekijken aan de hand van de foto’s op de salon pagina.

Verder is de salon beschikbaar voor iedereen die door mij geholpen zal willen worden. Door mij bij je langs te laten komen, kan ik je direct helpen als professionele kapper!