Een kapper Oostvoorne zal een kapper bij jou om de hoek moeten zijn. Mijn kapperszaak is dan ideaal voor jou! Mijn naam is Inge Wuyster en ik ben eigenaar van haarstudio bij Inge die al sinds 2013 bestaat.

Sinds 2013 ben ik aan de slag als ondernemer en ik probeer mijzelf nog steeds elke dag te verbeteren. Dit doe ik door trends bij te houden en te kijken naar waar mensen naar vragen. Je bent nooit te oud om te leren en dit merk je ook echt in dit vak.

Waarom een kapper Oostvoorne geworden?

Er zijn uiteraard een hele hoop verschillende soorten beroepen waar je uit kan kiezen. Ik heb ervoor gekozen om kapper en daarnaast ook een eigen onderneming te nemen. Persoonlijk vind ik het vak kapper een erg mooi beroep om een hele hoop verschillende redenen:

  • Ik kan mensen een luisterend oor bieden als kapper Oostvoorne
  • Mijn werk is erg divers, geen enkele dag is hetzelfde
  • Er zijn heel wat verschillende soorten kapsels die ik kan maken
  • Ik hou zelf alle nieuwe ontwikkelingen en trends bij
  • Altijd een gezellig gesprek met mensen aan kunnen gaan
  • Met veel verschillende mensen in contact kunnen komen

Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere redenen waarom het leuk is om een kapper te zijn, maar dit zijn toch zeker de hoofdredenen.

Service aan huis

Het grote voordeel aan een kapper Oostvoorne is het feit dat ik lekker bij je aan huis kan komen met mijn professionele salon. Hierdoor is het mogelijk om lekker thuis te blijven terwijl ik je haar voor je kan knippen, stijlen of verven!

Als je het prettiger vindt om thuis te blijven bij een kappersafspraak, ben je bij mij altijd aan het juiste adres. Als je zoekt naar een kapper in de buurt van Rockanje, ben je bij mij altijd aan het juiste adres!