Wanneer je op zoek bent naar een kapper Brielle ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Inge Wuyster en ik ga graag aan de slag met jouw haren! Ik kan jouw haren niet alleen knippen, maar ook stylen of verven.

Ik ben sinds 2013 een ondernemer geworden om een kapperszaak te kunnen beginnen. Ik ben een kapper aan huis. Mijn studio kan ik daarom meenemen naar je huis. Door de juiste spullen mee te nemen, kan ik als professionele kapper aan huis aan de slag gaan!

Waarom kiezen voor de kapper Brielle?

Het voordeel van een kapper Brielle is het feit dat het voor jou dicht bij huis is. Dit komt omdat je mij gemakkelijk bij je langs kan laten komen. Hierdoor kan ik alle spullen die ik nodig heb meenemen en je hierdoor op professionele manier helpen!

Een kapper aan huis kan erg handig zijn om gebruik van te maken. Wanneer je wilt dat ik bij jouw thuis jouw haren kom doen, dan is dit geen probleem. Ik ben namelijk een kapper in de omgeving van: Hellevoetsluis, Brielle, Vierpolders, Oudenhoorn, Zuidland, Heenvliet, Rockanje, Geervliet en Rozenburg.

De kosten bij haarstudio bij Inge

Voor een hoop mensen maakt het een groot verschil wanneer de prijzen erg hoog zijn. Ik probeer hier zelf zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik probeer de prijzen schappelijk te houden. Dit houdt in dat mijn diensten betaalbaar zijn voor iedereen.

Sommige haarstijlen of kappersbeurten zullen wat duurder zijn dan de andere. Een kapper Brielle kan niet altijd alles voor niets doen. De prijzen worden berekend aan de hand van hoelang ik er mee bezig ben, maar ook hoeveel producten ik moet gebruiken.

Interesse in haarstudio bij Inge

Wanneer je interesse hebt in haarstudio bij Inge is dat natuurlijk ontzettend leuk. Je bent altijd welkom om een afspraak te maken. Ik ben te bereiken via i.wuyster@gmail.com of via mijn telefoonnummer 06 480 133 14.

Wanneer je liever via het contactformulier een afspraak maakt, kan dit ook. Dan zal ik zo snel mogelijk weer contact met jou opnemen!