Ben je op zoek naar een kapper aan huis Rockanje? Dan ben je bij haarstudio Inge aan het juiste adres. Ingehaarstudio.nl is een website waar je alle informatie over mij, Inge Wuyster kan vinden. Ik ben de trotse eigenaar van een haarstudio aan huis in Rockanje.

Ik ben Inge Wuyster. Ik ben in 2013 een kapper aan huis geworden. In 2013 heb ik namelijk de stap gezet om een eigen onderneming te beginnen. Vanuit hier ben ik aan de slag gegaan om een prachtige aan huis haarstudio op een professionele manier in elkaar te zetten.

Een kapper aan huis Rockanje, waarom hiervoor kiezen?

Er zijn tegenwoordig een hele hoop verschillende kapperszaken. Een kapper aan huis is wel een ander concept. Dit houdt namelijk in dat ik mijn haarstudio mee ga nemen om bij jou in huis je te knippen. Hierdoor heb je altijd een kapper in de buurt.

Hierdoor is het mogelijk om thuis te blijven terwijl ik je haar op professionele manier onder handen kan nemen. Op die manier kan je voor jou een fijne situatie je haren laten knippen, een kletspraatje maken en daarna weer fris de deur uit lopen.

Voor mij staan de mensen die ik help centraal. Dit maakt mijn vak zo leuk en divers. Het is mijn taak om jou op je gemak te laten voelen. De diversiteit binnen het vak maakt het dat ik kapper ben geworden.

Voorgaand werk voor een indruk

Ik kan mij voorstellen dat een kapper aan huis Rockanje jou niet genoeg zegt om jou haar door mij te laten knippen. Gelukkig hoeft dit ook niet. Ik heb een hele hoop foto’s gemaakt van mijn eerdere werk.

Mijn eerdere werk kan je bekijken op de foto’s pagina. Hier staan een hele hoop verschillende soorten kapsel op die ik al eens eerder heb geknipt/geverfd/gestyled. Aan de hand hiervan kan jij misschien makkelijker een keuze maken voor welke kapper jij zou willen kiezen.