Een Hellevoetsluis kapper kan je bij mij wel vinden! Ik ben namelijk Inge Wuyster. Ik kom oorspronkelijk uit Rockanje, maar Hellevoetsluis ligt natuurlijk haast om de hoek. Daarom kan ik ook gemakkelijk naar je toe komen om je haar te knippen. Mijn professionele haarstudio kan ik hier gemakkelijk meenemen.

Ik ben sinds 2013 een onderneming begonnen. Als ondernemer heb ik dan nu ook al voldoende ervaring als ondernemer. Ik was daarvoor ook al kapper, dus als kapper heb ik een geruime hoeveelheid ervaring.

Hellevoetsluis kapper prijzen

Er zijn tegenwoordig heel wat mensen die een kapper kiezen aan de hand van de prijzen. Ik vind het belangrijk om de prijzen voor de mensen betaalbaar te houden. Hier probeer ik dan ook altijd rekening mee te houden.

De prijzen verschillen per dienst. Zo zal het haarknippen van een vrouw soms duurder zijn dan dat van een man. Hoe meer tijd en producten ik in jouw kapsel moet steken, hoe duurder het wordt. Natuurlijk doen we dit allemaal wel in overleg en zal ik nooit zomaar ergens onnodige extra kosten overheen rekenen.

Ik probeer altijd alles in goed overleg te doen met de mensen. Op die manier loop jij straks met het beste gevoel de deur uit. Jouw wensen staan altijd voorop, waar ik mijn eerlijke mening kan uiten.

Mijn salon aan huis

Ik kom graag met mijn salon aan huis bij je om je haar te knippen. Ik ga graag voor jou aan de slag met jouw kapsel. Ik kan me daarbij wel voorstellen dat je graag wilt weten hoe mijn salon aan huis eruit ziet.

Daarom heb ik verschillende foto’s voor je gemaakt die je van tevoren kan gaan bekijken. Op de salon pagina staan verschillende foto’s waar je eens naar zal kunnen kijken. De Hellevoetsluis kapper voelt dan ineens een stuk minder onbekend, omdat je dan al weet waar je terecht komt.