Wat leuk dat je contact zoekt met de kapperszaak Rockanje! Ik ga graag zo snel mogelijk voor je aan de slag om een afspraak in te plannen. Je kan op drie verschillende manieren contact met mij opnemen. Je kan ervoor kiezen om mij te mailen via het mailadres i.wuyster@gmail.com.

Het is voor jou ook een mogelijkheid om even te bellen. Dit kan je via het nummer 06 53 50 11 59 doen. In beide gevallen zal ik dan zo snel mogelijk weer contact met jou proberen op te nemen.

Het contactformulier

Het kan zijn dat je liever het contactformulier invult om in contact met mij te komen. Dit is geen enkel probleem! Wanneer jij jouw naam, e-mail en bericht invult, krijg ik deze in mijn mailbox binnen. Aan de hand van jouw bericht kan ik dan contact met jou opnemen.

Natuurlijk hoef je niet altijd direct een afspraak te maken met ingehaarstudio.nl. Een kapperszaak Rockanje hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Je kan ook al jouw andere vragen stellen via een contactformulier of via de telefoon. Op die manier weet jij direct waar je aan toe bent en dat ik de geschikte kapper voor jou ben.

Foto’s voor het contact met kapperszaak Rockanje

Voordat je contact met mij opneemt, kan het zijn dat je eerst wat voorgaand werk van mij zal willen zien. Op die manier kan je zien hoe ik precies werk en wat je van mijn werk zal kunnen verwachten.

Ik heb daarom een foto’s pagina gemaakt waar al wat voorgaand werk op staat. Aan de hand van deze foto’s zal je dan eventueel kunnen bekijken of ik bij jou pas. Er is wel veel meer mogelijk dan wat er op de foto’s staat, maar dan heb je wel een indicatie van het werk.

  Wat heb ik te bieden bij de kapperstudio aan huis?

  Mijn kapperstudio aan huis heeft verschillende dingen te bieden. Hieronder staan een aantal specifieke dingen die ik te bieden heb:

  • De producten waar ik mee werk zijn van het merk Finnley’s voor haarstudio Rockanje
  • Ik bied mooie/warme verftinten aan die zowel permanent als semi permanent verkrijgbaar zijn.
  • Diverse soorten shampoo, conditioner, maskers en treatment is beschikbaar
  • Ik gebruik de meest geweldige stylings producten.